Het leven is makkelijker dan je denkt, maar moeilijker als je denkt!

Dat roep ik wel eens en dan begint iedereen te lachen. “Haha, dat is wel leuk en zo, maar nu heb ik toch echt wel een probleem met mijn werk / partner / geld /  kind / …… [vul in]. Bovendien, je moet wel reëel blijven, Annebelle!”

Herkenbaar?

Het leven is moeiteloos, echt.

Heb je wel eens opgemerkt hoeveel invloed gedachten hebben op hoe jij je voelt? Hoe kan dat en kun je dat eigenlijk ook voorkomen?

Kun je stoppen met denken? Stoppen met piekeren? Zoek jij afleiding in je leven, om je goed te voelen? Of juist om je niet ongelukkig te voelen? Zou je je vaker zelfverzekerd of gelukkiger willen voelen, misschien minder angstig willen zijn? Ja! Maar… hoe dan?

Wat ik met mensen bespreek gaat onder andere over het principe dat ieder mens altijd toegang heeft tot een aangeboren gevoel van welzijn. En als je dat gevoel van welzijn steeds opnieuw kunt herkennen en voelen, ga je merken dat je vanuit een ongekende en oneindige levensenergie je leven kunt leven!

Toch leven we ons leven niet altijd vanuit dit fantastische potentieel. Het principe dat elk mens een denkend en voelend wezen is, maakt dat we bij elke situatie iets denken en voelen. Zo werkt ons systeem van de menselijke beleving nou eenmaal, dat kun je niet tegenhouden. We ervaren het leven het ene moment als fijn, maar o, zo vaak ervaren we momenten die we lastig vinden en die we niet willen. Wat als dat nu eens helemaal niet nodig hoeft te zijn?

Maar…. hoe dan?

In mijn coaching werk ik vanuit nondualiteit en gebruik het paradigma ‘De drie principes’. De drie principes beschrijven het systeem van de menselijke beleving. Inzicht in deze drie principes verandert jouw kijk op het leven en dat geeft als bijkomstig effect helderheid en ontspanning.

Als je met mij wilt werken, dan ben jij nieuwsgierig en bereid om te onderzoeken hoe deze drie principes altijd van toepassing zijn op de beleving van het leven. Mijn coaching is niet gericht op het doen (of laten) van bepaalde handelingen, je krijgt van mij geen recept voor een beter leven of een stappenplan voor meer succes. We praten simpelweg van mens tot mens. Dat kan binnen op een locatie die we overeenkomen, maar dat kan ook buiten! Zoals je aan de foto’s op deze site kunt zien, ga ik graag naar buiten. Een goed gesprek kan prima tijdens een wandeling bijvoorbeeld.

Ben jij bereid om een andere richting op te kijken dan dat je gewend bent om te doen? Neem dan vooral contact op om de mogelijkheden te bespreken.