Individuele coaching kan vele vormen hebben.

Om uit te wisselen gebruiken we woorden. Een gesprek dus. Maar de plaats, de duur en de frequentie van ons samenkomen kunnen we samen vorm geven. We kunnen binnen op een locatie afspreken, maar we kunnen ook lekker naar buiten om een wandeling te maken. Om je een idee te geven heb ik hieronder drie mogelijkheden gegeven, maar neem gerust contact op om eerst eens kennis te maken.

Beren op de weg: coachingstraject


Heb je al van alles geprobeerd, maar merk je dat angst en/of onzekerheid telkens weer de baas lijken te zijn over jouw leven? Ben je er klaar mee en ben je er klaar voor om een shift te maken, zodat je onbevreesd door het leven kunt huppelen?

->5 x een coachingsessie van een 1,5 uur

Eerst maken we kennis met elkaar om te verkennen wat de verwachtingen zijn en of er een klik is. Als je daarna besluit om samen te werken, gaan we elkaar vijf keer  ontmoeten. We gaan praten over de werking van de menselijke beleving (dus ook hoe angst werkt). Door de sessies elkaar te laten opvolgen, ga jij steeds helderder zien hoe jouw angsten en onzekerheden werken. Met deze nieuwe inzichten is het mogelijk dat jij meer rust en minder onzekerheid of angst ervaart.

Investering: €450,- incl BTW

 

Een frisse blik: eenmalige coaching


Een goed gesprek van mens tot mens. Je staat open voor nieuwe inzichten. Met eenmalige coaching zit je nergens aan vast en bepaal je zelf of en wanneer er een volgend gesprek komt. Gedurende 1-1,5 uur kletsen we op locatie in Elst/Driel of via skype.

Investering: €60,- incl BTW