Individuele coaching kan vele vormen hebben.

Om uit te wisselen gebruiken we woorden. Een gesprek dus. Maar de plaats, de duur en de frequentie van ons samenkomen kunnen we samen vorm geven. We kunnen binnen op een locatie afspreken, maar we kunnen ook lekker naar buiten om een wandeling te maken. Om je een idee te geven heb ik hieronder drie mogelijkheden gegeven, maar neem gerust contact op om eerst eens kennis te maken.

Kalm hoofd: 2-daagse coaching


Voor wie: voor jou als je problemen ervaart en nu eens echt verandering wilt.

-> 2 dagen individuele coaching (5 uur per dag)

-> 4 x een mentorgesprek van 1 uur

Ervaar je stress en heb je al van alles geprobeerd, maar lijkt het steeds maar eventjes te helpen? Wil jij eigenlijk gewoon een kalm hoofd hebben? Misschien is er een terugkerend thema in je leven dat invloed lijkt te hebben op jouw welzijn. En ben jij nu bereid om alles wat je weet overboord te gooien en op een hele andere manier naar jouw ervaring te kijken. 

Als je na de kennismaking besluit om verder te gaan, maken we een afspraak om 2 dagen achter elkaar op een prachtige locatie in de Veluwse bossen (bij Ede) het gesprek aan te gaan. Om alvast kennis te maken met de drie principes, stuur ik je voorafgaand aan de 2-daagse informatie toe. Na de 2-daagse krijg je nog 4 telefonische mentorgesprekken, zodat je alle vragen en ervaringen die je daarna opdoet, met mij kunt bespreken.

Investering: €795,- incl BTW

Beren op de weg: coachingstraject


Heb je al van alles geprobeerd, maar merk je dat angst en/of onzekerheid telkens weer de baas lijken te zijn over jouw leven? Ben je er klaar mee en ben je er klaar voor om een shift te maken, zodat je onbevreesd door het leven kunt huppelen?

->5 x een coachingsessie van een 1,5 uur

Eerst maken we kennis met elkaar om te verkennen wat de verwachtingen zijn en of er een klik is. Als je daarna besluit om samen te werken, gaan we elkaar vijf keer  ontmoeten. We gaan praten over de werking van de menselijke beleving (dus ook hoe angst werkt). Door de sessies elkaar te laten opvolgen, ga jij steeds helderder zien hoe jouw angsten en onzekerheden werken. Met deze nieuwe inzichten is het mogelijk dat jij meer rust en minder onzekerheid of angst ervaart.

Investering: €450,- incl BTW